PROTECTORS SOLARS

L’altre dia estàvem a classe fent un qcuadern amb diferents temes i un d’ells va ser sobre els protectors solars. Me van cridar bastant l’atenció ja que els utilitzem a l’estiu a la platja o la piscina per poder protegir-nos dels rajos UVA .

Hi ha molts tipus de protectors, diferents marques o de nivell de protecció (ho posa al producte).

El protector solar o bloquejador solar és una loció,  que evita o disminueix les cremades degudes a l’exposició al sol o un possible cancer de pell. Cap protector solar ens ofereix una protecció 100% absoluta.

La roba que bloqueja o tamisa els raigs solars nocius (UVA i UVB), juntament amb barrets d’ala ampla, ulleres de sol i para-sols, són útils per prevenir lesions en els ulls i la pell però no és prou per cobrir-nos de cremades causades pel sol. Cada un d’ells per separat no pot ser suficient per prevenir les lesions causades pel Sol.

Normalment, la probabilitat de desenvolupar un càncer de pell és més gran en persones que tenen una gran quantitat de pigues.

Els protectors solars s’han d’aplicar entre 30 minuts i 2 hores abans d’exposar-se al sol. En general, han de reaplicar després d’haver passat 80 minuts a l’aigua, si s’ha transpirat en gran quantitat o cada 2 hores fora de l’aigua.

Finalment, com a consell us diré que seguiu acuradament les instruccions en l’etiqueta del producte ja que així coneixereu les millors prestacions d’aquest.

1 thought on “PROTECTORS SOLARS”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *