Broquil Romanesco

L’últim dia de classe de Ciències vam portar un mocador i una bossa de plàstic.

Jo, com sempre, vaig arribar una mica tard. Quan vaig entrar vaig veure els llums tancats, les persianes baixades i als meus companys amb unes cares d’intriga impressionant i així em vaig quedar jo.

La Sta. Mireia, ens ordenà posar-nos el mocador als ulls i quan ja no veiem res ens va posar una melodia súper relaxant. Jo em vaig sentir molt bé, vaig deixar el meu pensament en blanc fins que aquest audio de cascada feia el seu efecte, em vaig sentir al mateix paradís.

Va passar per cadascun dels nostres llocs amb un objecte rugós i estrany, el vaig tocar i em vaig quedar desconcertada.

Ens va dir que ens treguéssim els mocadors i que dibuixessim alló que haviem tocat. Jo al meu pensament tenia una planta però no sabia de quin color. La vaig dibuixar i després vaig escriure què havia pensat o sentit.

Al cap d’una estona ens va ensenyar el broquil que haviem palpat. El va tallar i ens va donar un a cada un de nosaltres i el vam guardar a la bossa de plàstic. La idea era conviure amb ell totes les vacances.

Quan vaig arribar amb aquesta cosa verda tan mona i tan petita, mom germà me va preguntar que per què el portava i li vaig explicar tota la situació. El vaig deixar a la cuina i ma mare quasi el tira. Parlant d’això me va dir que no li agradava perquè donava gasos. No obstant, el broquil és molt bo per evitar tumors, evitar el càncer al coll uterí, a l’estòmac i de la pròstata i que també ajuda a perdre pes.

Aquest broquil per coses de la meva vida, ha finalitzat la seva vida al meu bolso. Quan el vaig treure estava MOLT petit i amb un color marró.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *