Diferents però semblants sucres

En motiu del neguit que teniem sobre el sucre, hem fet una recerca. En aquesta recerca hem vist un quants aliments que diuen que no tenen sucre, però en realitat si que en tenen, com per exemple, les farinetes dels nens petits, que diuen que tenen un 0% de sucre, però en realitat en porta molt mes del que ens pensem (per exemple, la marca Nestle, porta uns 31 grams de sucre).

També hem vist vídeos que parlaven sobre la addicció que tenim les persones sobre el sucre, que pot ser mes additiu que la cocaïna i la heroïna: Per a veure que la hipòtesi que vam fer era certa, li van fer la prova a uns ratolins de laboratori que es sobtadament es van decantar per l’aigua amb sucre en comptes de la cocaïna. També vam veure mes vídeos, aquests tractaven de l’elaboració del sucre. Després, vam llegir articles que parlaven sobre la diferència  entre un sucre bru i el sucre ”natural” .

Fem la comparació sobre el sucre bru (marca NaturTierra) i el sucre de canya integral (marca Biográ).

 img_6334img_6331
Els materials que hem utilitzat son: Gots de vidre, proveta, cullera, els 2 tipus de sucre, bascula.
En primer lloc, agafem el sucre de Biográ, i afegim en un pot 30 mm d’aigua i 20 grams del sucre, ho barregem i ho remenem amb una cullera.

img_6339

img_6350

A continuació, fem el procés de decantació i separem l’aigua del sucre, això ho fem tres vegades.

img_6347

img_6362

Després fem el mateix amb l’altre sucre.

img_6337

img_6353

img_6355

img_6363

Conclusió:

No tots els sucres brus, diuen la veritat, si no que ens estan enganyant-nos quan es sucre blanc amb melassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *