L’ORIGINALITAT I LA CREATIVITAT, PROTAGONISTES DEL NOSTRE PROJECTE

Cada dia  ens endinsem més i més en el nostre projecte que porta per títol “Com és que aquesta zebra té menys possibilitats de sobreviure?  És per això que  cada cop estem més entusiasmats i entusiasmades amb els aprenentatges dels éssers vius i en especial amb els animals.

Tot va començar a partir de la publicació d’una notícia en la qual s’explicava que havia nascut una zebra amb rodones en lloc de ratlles, i que aquesta tenia menys possibilitats de sobreviure al seu entorn que la resta de les zebres. Així va ser com ens vam plantejar la pregunta del nostre projecte.

Durant les vacances d’hivern vam fer unes propostes de producció pròpia al nostre alumnat. L’objectiu d’aquestes produccions era aconseguir l’originalitat i la creativitat dels /de les nois i noies en la seva elaboració. El resultat ha estat molt satisfactori perquè un cop lliurades, a l’aula les hem estat revisant, valorant  i compartint les nostres experiències entre tots i totes. Algunes de les que us volem destacar són:

  • “Crear una imatge interactiva  amb el Thiglink dels 5 grans d’Àfrica”  on hem afegit enllaços de tot tipus, vídeos, música, fotos i  informació.

Si clequeu sobre les paraules destacades podreu veure una petita mostra d’algunes d’aquestes activitats.