L’ESTIU ACABA AMB UNA ERUPCIÓ ESPECTACULAR

La notícia de més impacte en aquests moments és l’erupció volcànica que es va iniciar diumenge a l’illa de La Palma, una de les que formen l’arxipèlag de les Canàries. Feia dies que una gran quantitat de petits terratrèmols avisaven de la possibilitat d’aquesta erupció i, finalment, diumenge 19 de setembre es va produir en la zona de la Cumbre Vieja. Les imatges que ens arriben des d’aleshores són impactants, no només per l’espectacle geològic que representa una erupció volcànica sinó per les conseqüències derivades dels rius de lava que es desplacen pendents avall cap al mar.                              

La Gisela i la Bruna van assabentar-se de la notícia en el moment just de l’erupció d’aquest volcà a través dels mitjans de comunicació. Com sabeu, les noies sempre han demostrat molt d’interès per aquests tipus de fenòmens i es mostren molt preocupades per la situació que actualment s’està patint en aquesta zona de La Palma. Es pregunten com ha pogut ocórrer un fet així, per tant, no han dubtat en fer una investigació per comprendre millor tot el que està passant amb l’erupció d’aquest volcà

Ara, les noies us demanen que les ajudeu a resoldre els seus dubtes. Sereu capaços i capaces de respondre els seus interrogants? Si heu fet un seguiment diari d’aquesta noticia a través dels mitjans de comunicació, de ben segur, aconseguireu donar resposta a les preguntes de la tasca d’investigació que us hem proposat.