UN NOU CURS, UN NOU REPTE!

Benvinguts i benvingudes de nou a l’escola,

Aquest curs serà molt especial per a vosaltres, ja que comenceu un nou cicle, amb companys i companyes diferents i també amb unes tutores i un tutor que encara no coneixeu, però que tenen molta il·lusió per començar aquest cicle educatiu amb  cadascú i cadascuna de vosaltres.

Com ja sabeu, el curs sempre està ple de reptes i nosaltres, l’Olga, la Maria José i el Cristóbal, us hem preparat el primer desafiament d’aquest nou curs per donar-vos la benvinguda a l’escola.

Esteu preparades i preparats? La nostra aventura junts comença amb aquesta maleta de viatge i com podeu observar nosaltres ja hem escollit què és el que volem portar. Quin equipatge més estrany per començar les classes, oi?

 

 

 

 

 

 

 

Us desafiem a pensar en el significat d’aquesta maleta. L’enigma el resoldrem durant els primers dies d’escola, però en l’entretant ens agradaria rebre comentaris amb la vostra opinió. De ben segur tindreu moltes idees!

Us donarem una pista…

Durant el trajecte del viatge admiraràs paisatges insòlits i quan per fi arribis al teu destí descobriràs el lloc i, més important encara, et descobriràs a tu mateix/a. 

Viatjar per la vida et guiarà en el viatge més important que emprendràs: la teva pròpia persona.

Desitjant la vostra arribada a l’escola,

Tutores i tutor de 5è.