Les masses sensorials

El treball amb masses sensorials s’ha introduït aquest curs a l’aula. Dins del nostre treball diari de l’estimulació multisensorial, hem treballat amb diferents textures, temperatures i materials.
Aquest serà un dels temes que anirem detallant en els següents articles. Avui per començar, us compartirem la massa sensorial que més va agradar, tant a l’alumnat, com als propis adults de l’aula.
MASSA SENSORIAL DE FARINA DE BLAT DE MORO:

Necessitem farina de blat de moro (nosaltres vam fer servir Maizena) i aigua que barrejarem en un recipient.

Aquesta massa, és molt coneguda per ser un fluïd no newtonià, és a dir, que la seva viscositat varia segons la tensió que li apliquis.

Per a que veieu de quin tipus de massa parlem, us deixem un vídeo demostratiu:

Sòlid o líquid?

Com podeu veure al vídeo, és un material ben curiós, i ho podeu tornar a intentar fer de nou, perquè ens ho vam passar molt bé!

Us animeu?

Deixa un comentari