GRUP DE TREBALL 2010-2011

Al llarg del curs 2010-2011 fem un recull de contes adients per a l’alumnat de les aules d’acollida. Hem escollit una colla de contes (tots a la xarxa) i ara els classifiquem. Hem parlat molt de com realitzar la classificació i hem decidit que els relacionarem amb els temes de la programació A1, sempre que sigui possible. Escollim bàsicament contes interactius i que treballin aspectes lingüístics. És una feina una mica feixuga, però esperem poder-la acabar aquest curs.

Donem les gràcies a tothom qui ens segueix!

 

autopista_2

Quant a DM

Coordinadora grup de treball tutores aules acollida escoles de Salt.
Aquest article ha estat publicat en GRUP DE TREBALL AA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *