Recomanació: Crepúsculo, el llibre, la pel·lícula

Cristina Rodríguez i Judit Romero

Crepúsculo: la pel.lícula

 

Quan la seva mare es casa per segona vegada, una noia decideix anar a viure amb el seu pare a un poble recòndit i plujós anomenat Forks. Allà coneix el misteriós Edward Cullen. Intel·ligent i enginyós Edward aconsegueix atraure l’atenció de Bella i molt aviat entaulen una estreta amistat. Amb el temps, Bella acaba descobrint el gran secret d’Edward: ell i la seva família són vampirs. No envelleixen i són físicament perfectes.

 

 

Crepuscúlo: El llibre

Arriba al nostre país el fenomen de literatura fantàstica que ha trasbalsat el panorama de la literatura juvenil internacional i que seducirá als lectors àvids d’una història d’amor apassionant, plena de sensualitat, aventura i intriga, amb la qual sentir-se identificats i alhora transportats a un món diferent.
Quan Isabella Swan es muda a forks, una petita localitat de l’estat de Washington a la que mai deixa de ploure, pensa que és el més avorrit que li podia haver passat a la vida.
Però la seva vida dóna un gir excitant i aterridor una vegada que es troba amb el misteriós i seductor Edward Cullen. Fins aquell moment, Edward se les ha arreglat per a mantenir en secret la seva identitat vampírica, però ara ningú es troba fora de perill, i sobretot Isabella, la persona a qui més vol Edward …