03.- Tríbol.-

Joc variant del Joc de la múltiple cooperació Cobol.

Finalitat: Fomentar la cooperació educativa, els aprenentatges cooperatius i les seves tècniques.

Administra i dona suport l’associació CERADAI de Catalunya, coimpulsora de COOPERIS  www.cooperis.cat.

CERADAI organitza un curs a distància de 100 hores per a potenciar la cooperació educativa i el Tríbol com a joc base en les aules. A més un curs presencial anual presencial en el mes d’octubre de cada anys. El proper serà en octubre de 2012 a la ciutat de Tarragona sobre cooperació educativa, innovació i recursos, experiències metodològiques i estratègies d’inclusió social jugant al Tríbol.

Advertència: aquest joc precisa preparació personal i els coneixements adequats a l’agent promotor que l’impulsa, organitza grups i planteja partits. L’aplicació no adequada pot comportar efectes secundaris i contradictoris en la cooperació educativa i la inclusió social.

CERADAI de Catalunya, és l’entitat que promou, protegeix, regula, administra, permet i dona llicències a promotors i clubs, pot col.laborar en l’organització de competicions cooperants. A més forma i supervisa a les persones promotores i responsables de grups en aprenentatge.

Per a jugar es precisen tres persones. Poden jugar persones de totes les edats en grups heterogenis. Mentre tinguin un mínim de continguts comuns.

Qualsevol consulta et pots adreçar a  info@cooperis.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *