APRENEM MOLT

US PASSO ALGUNS VIDEOS QUE ESTEM MIRANT A LA CLASSE I ENS AGRADEN MOLT.

AQUEST ABECEDARI ÉS MOLT IMPORTANT PER EL PROCÈS DE LA LECTOESCRIPTURA, JA QUE LES LLETRES SONEN D’UNA MANERA I ÉS AIXÍ COM LES HEM D’APRENDRE. NO COM ÉS DIUEN, PER EXEMPLE LA PE, ÉS LA P I NO LA PE. ÉS LA MILLOR MANERA D’APRENDRE A LLEGIR.
AQUÍ US DEIXO UNA ALTRA CANÇÓ DEL ALFABET QUE NO ÉS FONÈTICA PERÒ ELS HI AGRADA MOLT.

DES DEL CURS PASSAT ESTEM TREBALLANT EL CONTE DEL MONSTRE DE COLORS, PER TAL DE PODER CLASSIFICAR LES EMOCIONS, I PODER POSSAR-LI UNA ETIQUETA AL QUE ENS PASSA. AIXÒ ENS FARÀ LA VIDA MÉS FACIL. AHIR VAM VEURE EL CONTE.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *