JUGUEM A RACONS

HEM FET UNA ALTRA RONDA DE RACONS, AQUESTES SETMANES COM NO PODEM FER L’HORARI NORMAL, A CAUSA DE L’ADAPTACIÓ DEL MENUDETS DE L’ESCOLA, FEM RACONS!!!
HEM JUGAT A LES NINES, AMB LA TUBURCIA I LES SEVES AMIGUES QUE TENIEN MOLTA GANA I HAVIEM DE PORTAR-LES A L’ESCOLA BRESSOL…, HEM JUGAT ALS ANIMALS I LA GRANJA, AMB ELS TRACTORS… TITELLES, A DIBUIXAR AMB PIUS I AUN RACÓ DOBLE, PRIMER RETALLAVEM (ALGUNS ENCARA HEM DE PRACTICAR FORÇA, JIJI) UNA FOTO DEL JULES VERNE I DESPRÉS ANÀVEM A CONFEGIR NOMS A LA TAULA. PODIEM ESCOLLIR QUALSEVOL I ESCRIURE’L AMB LLETRES IMANTADES. SI HO FEIEM BÉ L’EVA ENS FEIA UN PREMI.
SI VOLEU VEURE LES FOTOS CLIQUEU AQUÍ.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *