Cada cop hi ha més ciutadans conscients de la importància de l’alimentació per a la seva salut. Aquesta presa de consciència ha anat acompanyada de l’arribada al mercat dels denominats aliments funcionals. Un dels elements que més fortuna ha fet és, precisament, l’omega 3: el peix blau o la llet enriquida tecnològicament.
CATEGORIES
- Biologia (23)
- Física (19)
- Geologia (12)
- Laboratori (8)
Pàgines
Arxius
- gener 2014 (2)
- octubre 2013 (6)
- setembre 2013 (1)
- maig 2013 (1)
- abril 2013 (2)
- gener 2013 (3)
- desembre 2012 (1)
- novembre 2012 (1)
- setembre 2012 (1)
- maig 2011 (1)
- abril 2011 (1)
- març 2011 (3)
- febrer 2011 (1)
- gener 2011 (3)
- desembre 2010 (3)
- novembre 2010 (1)
- octubre 2010 (5)
- setembre 2010 (4)
- maig 2010 (4)
- abril 2010 (6)
- març 2010 (3)
- febrer 2010 (3)
TARRAGONA EN DIRECTE
COMPTADOR DE VISITES
Etiquetes