SOBRE LA FOTOGRAFIA, Susan Sontag

La Virreina presenta una mostra que parteix de la hipòtesi que «Sobre la fotografia», l’emblemàtic llibre que Susan Sontag va publicar el 1977, pot ser explorat com un exercici curatorial. O, si més no, que l’autora va elaborar el seu assaig seguint una metodologia pròxima als usos digitals de les imatges, sense la pretensió de construir un altre nou «museu imaginari».

https://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/ca/exposicions/sobre-la-fotografia/421

Adobe CAI

Durant la seva conferència a Adobe MAX 2019, Adobe va presentar un nou tipus de metadata incrustada denominada Iniciativa d’Autenticitat de contingut (CAI). Amb aquesta iniciativa, Adobe pretén recolzar l’autoria dels continguts, protegir el context i, d’aquesta manera, disminuir robatori i la creació de desinformació.

Llegeix la notícia sencera aquí.

Festival Revela’T

El festival Revela’T és un esdeveniment únic i singular, probablement el millor festival de fotografia analògica del món.

Revela’T és un univers fotogràfic, amb una programació de primer nivell, en una ubicació molt especial, la població de Vilassar de Dalt, a pocs quilòmetres de Barcelona. Més de 50 exposicions, una fira comercial, venda d’obra fotogràfica, dinars populars, música en viu, públic internacional, la gent de sempre i aquella que et falta per conèixer, nous projectes, molts somriures i sobretot, una motxilla ben plena de cultura i experiències.

Inici 2020