Aquest bloc ja no està actiu

Les Corones tenim un nou bloc. El podeu visitar aquí: http://blocs.xtec.cat/teclegemmescorones/

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Fem de castellers

El dia 16 de gener van venir 4 castellers de Sabadell per ensenyar-nos a fer castells.

Primer vam anar a la classe i amb l’ajuda d’un power point ens van explicar les parts d’un castell, la roba d’un casteller, la música, les proteccions (el casc, el mocador, el coll de la camisa i la faixa)…

Després vam anar al gimnàs i ens vam separar en dos grups. Un grup es va enfaixar i va pujar a sobre un dels castellers. L’altre, va aprendre vàries maneres d’agafar-se segons els diferents tipus de castells. Després vam canviar perquè tothom ho pogués provar tot.

La Laia de cinquè, com que és castellera, va venir amb nosaltres i ens va ajudar en totes les activitats. Per acabar, tots junts vam fer una gran pinya i la Laia ens va pujar a sobre fent d’enxaneta.

La visita dels castellers ens va agradar molt però a la vegada teníem nervis i alguns fins i tot una mica de por. Tots vam aconseguir pujar i fins i tot volíem repetir.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El nostre amic o amiga invisible

El dijous dia 8 de gener vam començar l’amic invisible. En lloc de ser un amic invisible de regals, ens havíem de cuidar durant una setmana. L’Anna va fer un sorteig i ens va dir a qui havíem de cuidar.

El que havíem de fer era observar i ajudar al company  que ens havia tocat. Però de mica en mica nosaltres vam anar fent cartes i al final regals.

Els dos últims dies vam anar descobrint qui era el nostre amic o amiga invisible i vam veure que a qui tu cuidaves, ell o ella et cuidava a tu.

Aquest joc ens ha despertat moltes emocions com il·lusió, interès pels companys, nervis positius i diversió. Ens ha servit per conèixer millor als amics, millorar la relació entre els dos i unir-nos tots plegats.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Torneig de Nadal d’handbol

El dia 20 de desembre l’equip d’handbol de l’escola va jugar i guanyar el torneig de Nadal.

Hi havia 12 equips i vam jugar 5 partits. El torneig va ser divertit però a la vegada difícil perquè els altres equips s’esforçaven i jugaven fort per arribar a la final. Va ser molt emocionant quan vam guanyar les semifinals i vam passar a la final. La final va ser el partit més dur però la vam guanyar gràcies a que vam fer moltes passades. Els jugadors de l’equip del Barberà, contra qui vam guanyar la final, eren força més alts que nosaltres.

Pensem que guanyar aquest torneig té molt de valor perquè tots els equips eren de clubs menys tres que eren d’escoles.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El Patge Bernat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons

Fa uns dies cada nen i nena de la classe de les Corones vam fer una carta amb 3 desitjos per millorar la nostra ciutat. Us convidem a llegir-les totes:

 

 

Aquet dissabte dia 13 de desembre tres nenes de la classe van anar a un acte a la Plaça del Gas i van llegir una carta que havien escrit entre tots els companys de 6è. També es va fer una gimcana per buscar el Patge Bernat que estava perdut per Sabadell.

Clicant al següent enllaç podreu llegir la notícia referent a les cartes que van escriure totes les classes de l’escola, l’acte de la Plaça del Gas i la gimcana.

 http://blocs.xtec.cat/teclegemnoticies/2014/12/15/ja-hem-fet-la-carta-als-reis/

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Colònies a Can Massaguer

Fa un mes  vam anar de colònies al Montseny. Van ser uns dies genials.

Us deixem un enllaç a l’àlbum de fotos perquè pogeu veure com van ser aquestes colònies.

https://plus.google.com/photos/117064236663717396604/albums/6073660510720885521?banner=pwa

Publicat dins de General | Deixa un comentari