Les Aus i els Esquelets, treballen el dia de la dona

El dia 5 de Març els mitjans van començar a treballar el dia de la dona i durant tota la setmana ho han estat fent.

Els grups de primer, han estudiat la Violeta Tagliabue, una arquitecta molt coneguda. Han fet una pancarta amb les obres importants que ha fet, com l’edifici de gas natural fenosa de Barcelona entre d’altres.

Han tractat el tema de diferents maneres: fents lectures de contes, de biografies, mirant obres…

Tots els mitjans (1r, 2n i 3r) han fet un projecte molt interessant anomenat una dona important per a mi. Han portat una imatge d’una dona important per ells i han escrit el motiu pel qual l’havien triat. Una vegada enllestida la feina s’ha penjat al passadís.

 

Un comentari a “Les Aus i els Esquelets, treballen el dia de la dona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *