Dia de la dona

Els nens i nenes d’infantil, duran uns dies abans del dia de la dona, han estat fent una seria d’activitats.

Els de P-3 el dia dos de març, van anar a veure una exposició a cotxeres de la Cuca Arsuaga, és una pintora que pinta retrats de tècnica mixta. Després d’anar a veure l’exposició, a classe han estat treballant el tema i ara estan fent una exposició sobre ella.

A P-4, uns dies abans del dia de la dona, han estat estudiant la Marie Curie i han fet una caricatura. La Marie Curie, va ser una científica francesa molt important. També han pensat una feina que fan per ajudar a casa i l’han escrita o dibuixada.

Els nens i les nenes de P-5 han treballat la Jane Goodall, una persona que es dedicava a estudiar els goril·les.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *