Projecte Porteries

Des de l’any passat, l’AFA els mestres i els alumnes estan pensant com poden transformar el pati de l’escola. En la última reunió del consell escolar s’ha pres la decisió de treure les porteries i els bancs de la pergola per poder aprofitar millor l’espai.

Al consell d’escola, van donar la noticia que treurien les porteries. A partir d’aqui es va generar un debat ja que hi havia opinions molt diverses: hi ha gent que diu que les han de treure per guanyar espai i altres persones pensen que les haurien de canviar de lloc, o no canviar res…

Arrel d’aixo s’ha creat una comissió formada per famílies i mestres per parlar-ne i trobar una solució que ens agradi a tots i totes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *