PROJECTE PORTERIES

Des de l’any passat l’AFA, els mestres i els alumnes, estan pensant com poden transformar el pati de l’escola. En la última reunió del consell escolar es va  prendre la decisió de treure les porteries i els bancs de la pèrgola per poder aprofitar millor l’espai.

Al consell d’escola, van donar la noticia que traurien les porteries. A partir d’aquí es va generar un debat ja que hi havia opinions molt diverses: hi ha gent que diu que les han de treure per guanyar espai i altres persones pensen que les haurien de canviar de lloc, o no canviar res…

Arrel d’això s’ha creat una comissió formada per famílies i mestres per parlar-ne i trobar una solució que agradi a tots i totes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *