JUDO

Els nens i nenes de tercer estan fent una activitat de judo. Van començar el dia tretze de febrer. Han aprés a fer la caiguda endarrere i una clau. Practiquen jocs com lluita de galls, treure el mocador…El dia vint-i-dos de març faran una excursió, per aprendre més coses de Judo. De moment, com que no porten moltes sessions, no els hi està agradant molt. Per sort, hi ha nens i nenes que fan judo com a extraescolars, en saben més i els poden ajudar. Entrevistem a la Madalina de tercer A i ens explica que ja porta cinc anys fent aquest esport, li agrada molt i ja té el cinturó taronja. A les primeres classes la seva mestra era la Maria, però des de fa una setmana els hi fa el Guillermo. Ell es dedica a fer de mestre  i a escriure llibres d’educació física.  Resultado de imagen de judo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *