Tot el cicle (curs 21-22)

TREASURE ISLAND

Aquesta setmana, els nens i nenes de cicle superior hem anat al teatre del Círcol Catòlic de Badalona a veure una obra  en llengua anglesa titulada “Treasure Island”. Ha sigut molt divertida: hem cantat, ballat i a més hem pogut practicar el nostre anglès!

La Castanyada a Cicle Superior

Aquest any hem treballat el dia dels morts amb un taller de manualitats. Concretament ens hem basat a la tradició mexicana de les catrines. Per fer això primer hem modelat amb argila blanca el crani de la nostra calavera i després l’hem decorat amb motius diversos i alegres amb pasta de modelatge. Ha estat una activitat molt atractiva i hem aprés com celebren aquest dia en un altre part del món.

 

 

Caminem per la Serralada de Marina!

El dimecres 20 d’octubre els nens i nens del Cicle Superior vam fer una sortida per conèixer la Serralada de Marina.  Vam anar caminant des de l’escola fins a la Serralada, on vam poder estar en contacte amb la natura i gaudir del nostre entorn més proper. Vam respectar el medi sense deixar cap mena de brutícia, aspecte que som molt conscients i ho vam fer molt bé. També vam poder visitar diferents indrets com ara el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, el Poblat Ibèric, diferents senders…

Per fer aquesta sortida hem d’estar ben preparats físicament i hem comprovat que ho estem, així que ens felicitem!! Ho hem fet molt bé!!