Sisè (curs 19-20)

COLÒNIES 6è – “EL COLLELL”

Els alumnes de 6è hem gaudit sense parar a la casa de colònies del COLLELL. Han estat tres dies fantàstics on hem pogut fer unes activitats “xulíssimes”.

Aquí teniu el vídeo on podreu veure un tastet d’aquestes activitats al costat de les nostres tutores (Ana i Cruz) i la Paqui !!!

CONCERT DE MÚSICA MODERNA

El passat 6 de febrer els alumnes de 6è del Pau Picasso vam assistir a un magnífic concert on vam poder veure l’evolució de la música moderna al llarg de l’últim segle… Va ser molt divertit !!!

PRÀCTICA LABORATORI 6è (II)

Els alumnes de 6è, com en el primer trimestre hem pogut gaudir d’una segona pràctica a l’ institut. Aquest cop hem treballat àtoms i molècules i ens ha semblat molt interessant. Ho hem passat molt bé!

CONCERTS DE NADAL 6è

Ja podeu gaudir dels fantàstics concerts que els alumnes de 6è han fet aquest Nadal. Heu fet unes actuacions increïbles, felicitats alumnes de sisè!!!

6è A

6è B

PRÀCTICA LABORATORI 6è

Els alumnes de 6è hem anat a l’Institut Pau Casals per realitzar la primera pràctica de  laboratori. Ha estat molt interessant i els alumnes de la ESO ens han ajudat molt!!!!

Tenim moltes ganes de tornar-hi al Febrer!!!

BDNLAB

Els alumnes de 6èB vam assistir als tallers de programació en 3D que ofereixen al BDNLAB.  Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltíssim!!!

Ara estem preparats per començar la nova Unitat Didàctica de programació!

PRÀCTICA PULMÓ DE BE

Aquesta setmana els alumnes de 6è hem realitzat la pràctica del pulmó i la tràquea d’un be. També ens ha agradat molt i ha estat una classe molt interessant. Hem experimentat amb els pulmons i els hem inflat!!! Ens ho hem passat molt bé!

PRÀCTICA DEL RONYÓ DE BE

Els alumnes de 6è hem fet a medi natural la pràctica del ronyó de be!!! L’hem mesurat, l’hem pesat, l’hem tocat i olorat i hem hagut de realitzar una fitxa. Ens ho hem passat súper bé!

X Paralimpíades al Pau Picasso

Un any més hem celebrat a la nostra escola unes paralimpíades amb els alumnes de 3r i 6è.  I aquest any ha estat la desena edició.                                                                                                  El passat 10 d’octubre vam practicar diferents esports i jocs adaptats a les persones que pateixen algun tipus de discapacitat física: vam practicar boccia, volei adaptat, eslàlom, bàsquet en cadira de rodes i activitats per a invidents.
A la tarda vam acabar amb una conferència amb el Paco Ordoño i el campió mundial de tennis de taula Jordi Morales. L’experiència ha estat com sempre enriquidora i molt divertida. Aquí teniu un vídeo on podreu aprendre moltes coses de les capacitats dels éssers humans.

MUSEU A L’AULA

Només començar el curs hem muntat un “museu” a l’aula. Cada nen/a ha portat un objecte personal especial i l’ha exposat a la classe. Ha estat una activitat molt emotiva perquè hem pogut sentir les raons del per què havien triat aquell objecte, i ens hem emocionat molt!!!!

6è A

6è B