Cinquè (curs 19-20)

COOPERATIVA DE 5è  – “Demanem permisos”

Les nenes i nens de 5è vam anar a enregistrar les dues cooperatives del Pau Picasso i vam demanar permís a l’ajuntament per posar la paradeta al mercat dels “Encants de Montigalà”.

MUSEU DE BADALONA – “CASA DELS DOFINS” 

Les nenes i nens de 5è van visitar el Museu de Badalona i van viatjar al passat. Exactament a l’època romana on van aprendre un poc més sobre els costums, cultura i organització social dels romans.

COOPERATIVA DE 5è “PROTOTIPS”  

Els nens i nenes de 5è han dissenyat, preparat i muntat el seu prototip durant el Nadal. Després de les vacances s’han hagut de preparar una petita exposició per presentar-los davant de la seva classe i, així, intentar convèncer als seus companys per a que el votin.

SORTIDA “SUPERCOMPUTADORA”  5è 

Els nens i nenes de 5è han anat de sortida a visitar MareNostrum, un dels supercomputadors més potents d’Espanya i que es troba  al Barcelona Supercomputing Center (BSC).

CONCERTS DE NADAL 5è

Ja podeu gaudir dels fantàstics concerts que els alumnes de 5è han fet aquest Nadal. Heu fet unes actuacions increïbles, felicitats!!!

5è A

5è B

SORTIDA BDN LAB 5è

ELS ALUMNES DE 5È VAN ANAR DE SORTIDA A BDN LAB I VAN APRENDRE A PROGRAMAR UN ROBOT. ELS NENS VAN GAUDIR MOLT.

TALLER IMPO 5è

A la nostra hora de cooperativa vam fer un taller molt xulo per conèixer una mica com funciona una empresa cooperativa. La Marta, l’encarregada de portar el taller, ens va posar en petits grups amb la intenció de fer un producte amb un got i la nostra imaginació. Mireu quines coses més divertides vam crear!

CANDIDATS DE LA COOPERATIVA (5è B)

La cooperativa PIBETS, de 5èB, ha constituït la seva junta directiva. Els candidats han preparat i presentat la seva candidatura i tots els socis i sòcies han votat als seus representants.

Padrins lectors

Enguany els i les alumnes de 1r i 5è han iniciat l’apadrinament lector. Ambdós cursos, amb il·lusió i ganes,  van apropant relacions fins a crear un vincle molt maco; tot gaudint de la lectura i altres activitats creatives…

Endavant lect@rs!!