Sisè (curs 18-19)

3a PRÀCTICA DE LABORATORI A L’INSTITUT

Els alumnes de 6è han fet la 3a pràctica de laboratori a l’institut. Aquesta vegada s’ha fet un estudi sobre les forces a distància i les forces d’empenyiment. També van fer una activitat sobre el pes.

SORTIDA CARDONA

Els alumnes de 6è vam gaudir d’una sortida pedagògica a Cardona. Vam visitar les mines de sal, úniques en tot el territori. A més a més, vam tenir l’oportunitat de veure el castell del poble, aprofitant que hem estudiat l’edat mitjana. Ens va “encantar”!!!!

EXPOSICIONS DE LECTURA 6è B

PRÀCTICA LABORATORI  6è 

Els alumnes de 6è vam tornar a anar a l’institut Pau Casals per realitzar la segona pràctica de laboratori, a més, vam aprofitar per fer la descoberta del centre i així conèixer més a fons l’institut.

Ens van deixar entrar a les aules i vam poder preguntar tots els dubtes que teníem de cara al canvi de la primària a l’institut!

Ens ho vam passar molt bé!!!

EXPOSICIONS DE LECTURA 6è B

ELS PLANETES

ELS HÀMSTERS

CONCERT DE NADAL A L’ESCOLA

Els alumnes de 6è han fet el concert de nadal a l’escola, acompanyats per la visita de les famílies. Esperem us agradi. BON NADAL!!

IMPRESSIÓ 3D

Els alumnes de 6è han fet una visita al BDN LAB, laboratori d’impressió en 3D!!

Han pogut veure el funcionament de la impressora 3D i han fet el seu propi disseny d’un clauer, amb un programa anomenat tinkercad!!!!!