Tot el cicle (curs 16-17)

TALLER DE GEOLOCALITZACIÓ

Aquí teniu l’enllaç al bloc on hi podeu trobar els mapes que han fet els alumnes de Cicle Superior. Ha estat en el taller que hem fet durant la Setmana Cultural sobre Badalona. Per veure’l, cliqueu sobre la imatge:

Captura

SORTIDA A LA SERRALADA DE MARINA
Els alumnes de 5è i 6è vam fer una sortida molt interessant i educativa per l’entorn del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra a la serralada de Marina.
Vam començar descobrint les runes de l’antiga masia de Ca l’Alemany i poc després vam passar sota els arcs del seu aqüeducte. Tot observant la vegetació, la riera i els animalets vam arribar al monestir. Després de mirar la seva estructura i escoltar les seves campanes mentre esmorzàvem va arribar el moment més dur del camí pujant fins a l’Ermita de Sant Climent. A continuació, ajudant-nos dels nostres mapes i brúixoles, vam arribar fàcilment al poblat ibèric de Puig Castellar (St. Coloma de Gramenet). Allà vam dinar i, després de jugar una estona, vam tornar cap a l’escola observant des del camí el bonic monestir, la Creu de Montigalà…