5è (curs 15-16)

REVISTA DIGITAL 2016 EL PICASSET

L’alumnat de 5è ens ha creat i publicat la 2a edició de la revista digital de l’escola. Aquí podeu llegir les notícies més importants del curs 2015-16.

SITGES:”CONEGUEM EL MAR”

El passat dia 10 de maig, els alumnes de 5è vam anar a la platja de Sitges i al port marítim de Vilanova per tal de conèixer el tipus de fauna i vegetació que podem trobar a les platges de la Costa Catalana, cóm arriben els vaixells de pesca al port i descarreguen la seva captura i finalment veure la subhasta del peix que es realitza a la Llotja. Aquí teniu un recull d’imatges de la nostra sortida.

MUSEU D’HISTÒRIA DE CATALUNYA”

Els alumnes de cinquè hem anat al MHC a veure “Els nostres amics els antics”. Hem fet un recorregut des del Paleolític fins als Romans, passant pels grecs, ibers i fenicis.
Hem aprés com feien les seves eines, com caçaven i recol•lectaven, on i com vivien, com han anat evolucionant del nomadisme al sedentarisme. Quines aportacions ens han fet les diferents cultures que han passat per Catalunya i quines queden encara avui dia.
I com no, les hem intentat viure amb petites representacions que anaven fent a mida que veiem el museu.
Ha estat una visita interessant i divertida. Aquí teniu una petita mostra.

CONTES PER LA PAU
El dia 29 de gener Badalona va celebrar el del Dia escolar de la no violència i la Pau (DENIP) i els alumnes de 5è de la nostra escola hi van particpar amb l’activitat dels Contes per la Pau.

Durant l’acte, es llegí un Manifest per la Pau i es lliurà a la ciutat el llibre que recull els contes escrits pels nens i nenes.

Podeu veure la notícia que en va fer Badalona TV anant al minut 5,10 del següent vídeo:
http://tvbadalona.xiptv.cat/noticiesteleb/capitol/29-de-gener-de-2016

CONTES PER LA PAU 2

Aquí teniu un petit video de l’acte celebrat al Centre Cívic La Salut on vàrem participar set escoles.

CONCERT DE NADAL 2015

Benvinguts aquest nou curs escolar 2015-16!!
És un curs ple de novetats i canvis per tots vosaltres i per poder avançar ens hem de posar de valent i amb ganes a treballar. Per això s’ha d’estudiar cada dia, revisar la feina feta, llegir… i si ens ajuda, fer-nos un horari de feina, per tal d’estar organitzats. Així doncs, posem una mica de ganes i il·lusió i endavant!!!

Aquí teniu alguns enllaços que us poden ajudar en la vostra feina:
DICCIONARI CATALÀ
LÈXIC OBERT FLEXIBLE DE CATALÀ
MATEMÀTIQUES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *