SORTIDA A L’HORT

El divendres vam anar a veure l’hort ecològic de l’Institut de Sant Pere i Sant Pau. Hi treballen nens i nenes de 3r. de  la E.S.O. que amb el seu professor Pep ens ho van mostrar i explicar tot molt bé.

LA LLUNA

Amb motiu del 50è aniversari de la lluna hem estudiat la lluna i hem après moltíssimes coses.  Mireu quatre fotos d’algunes activitats que hem fet que no teniu al dossier que heu pres cap a casa.

ELS CRÀTERS

Vam aprendre que a la lluna hi havia molts cràters perquè els meteorits xocaven i per entendre-ho bé vam fer una activitat que era llençar meteorits  i veure quin forat feien.  Va ser divertit!

SORRA LUNAR

Mireu que bé ens ho vam passar fent sorra lunar per després jugar amb ella. Deixo la recepta de la que més ens va agradar perquè sembla sorra mullada com la de la platja.

Animeu-vos i feu-la a casa que estaran la mar d’entretinguts!!!

 

TALLERS DE RECICLATGE

A l’escola ens ensenyen a cuidar el nostre planeta i per això aquest curs hem fet 2 tallers de reciclatge: La pesca de residus va ser el primer en el que vam practicar la brossa selectivai ara el Reciclabot en el qual feiem que la Bee Bot portés cada residu al contenidor que li correspon. Ara, ja us podré ajudar a reciclar a casa. Mireu que bé ens ho vam passar.

GRAVEM UN TELENOTÍCIES ESCOLAR

Vam estudiar els mitjans de comunicació i entre les moltes activitats que vam fer us deixem uns vídeos d’un telenotícies de les coses que estaven fent els nens i nenes de les classes més properes.

Si voleu veure el vídeo, feu clic al següent enllaç: https://drive.google.com/file/d/1ThkE6S04FN208rFJnqlpoYqiZc_EmZfB/view?usp=sharing

Si el teu fill o filla no ha sortit en el vídeo anterior feu clic en el següent enllaç: https://drive.google.com/file/d/1ThkE6S04FN208rFJnqlpoYqiZc_EmZfB/view?usp=sharing