Nous temes per a l’examen oral

Bon dia i bon any!
Hem pensat en fer una presentació oral gravada en vídeo en què parlem sobre un d’aquests dos temes nous, per practicar l’examen oral: ageing i flying. El vocabulari d’aquests temes ja l’hem vist a classe, i l’únic en què us heu de concentrar és en preparar una mica el tema i fer un vídeo amb el vostre mòbil, així podeu explorar les possibilitats didàctiques del vostre mòbil.

Salutacions!

Temes per a l’examen oral

Hola!

De moment hem decidit que tenim aquests dos temes per practicar:

  • WORK
  • THE ENVIRONMENT

Tenim tres texts de cada tema i unes preguntes per fer el “group discussion” més dinàmic.

Us ho explico en aquest àudio!

Best regards

Dolors M.

Curiosities about the Environment

Hi

Som al tema 4A ECO-GUILT, i he vist que teniu moltes inquietuds respecte a aquest tema. Us incloc un carrusel amb fotografies i una proposta de treball:

  • Mireu les fotos i penseu en el vostre futur. Hi veieu alguna cosa que podeu fer servir al futur? Utilitzem formes verbals de futur i de “making predictions”.
  • Escriviu els vostres comentaris aquí o al Moodle.

També us incloc la meva foto, està feta amb el programa “Chroma Key (Beta)”, per customitzar el fons tot utilitzant un croma. Teniu ganes de divertir-vos? Baixeu-vos el programa, tant per al PC com per al mòbil. You’ll have a lot of fun, I’m sure!

Dolors M.

In this picture, you can see a roof covered with SOLAR PANELS. What do you think about this kind of alternative energy? Would it fit in in your future life plans?

Farming, sowing seeds of different plants. Would you find time to do that?