La meva visió de l’aprenentatge

La meva visió de l’aprenentatge avui en dia es basa en el treball en equip. Si ens ajudem els uns als altres, podem ser molt bons.

<a title=”Siena College [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons” href=”https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Teamwork_(4705884489).jpg”><img width=”256″ alt=”Teamwork (4705884489)” src=”https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b8/Teamwork_%284705884489%29.jpg/256px-Teamwork_%284705884489%29.jpg”></a>

Presentació personal

Presentació personal

Em dic Sara. Actualment treballo a l’Institut Jaume Vicens Vives de Girona com a professora d’anglès de 1r, 3r i 4rt d’ESO. També sóc tutora d’un dels cursos de 1r d’ESO.

La veritat és que vivint a Ripoll i treballant a Girona no tinc temps per gaire res però no canvio per res del món l’experiència de treballar al Vives envoltada de professors amb anys d’experiència així com de grans professionals dels que estic aprenent moltíssim.  És la primera vegada que sóc tutora, però tot i la feinada que això comporta només puc dir que m’encanta. M’agrada el tracte i la relació amb els alumnes i la complicitat que s’estableix entre nosaltres amb el pas de les setmanes.

Experiència docent

La meva experiència personal va començar com molts dels meus companys suposo, donant classes de repàs a alumnes de l’institut o de les escoles del meu poble.

Treballava en una acadèmia que es deia Pitàgores a Ripoll. Allà feia classes de repàs d’anglès a alumnes de secundària i batxillerat així com també tenia un grup d’adults que volien aprendre anglès des de zero.

Més tard vaig començar a treballar a Cerdanyola en una acadèmia d’idiomes que tenia dues metodologies: la metodologia tradicional per donar classes a adults i la metodologia Kids&us per donar classe d’anglès a nens i nenes de fins a 14 anys. Jo impartia classes entre setmana a les tardes als nens amb la metodologia Kids&us i als vespres i dissabtes al matí a adults amb metodologia tradicional encara que sempre intentava buscar recursos o activitats diverses per fer més entretingudes les classes.

Tot això va ser mentre estudiava la carrera i el màster (vaig estudiar un grau combinat d’Estudis d’anglès i espanyol amb menció d’Italià a la UAB i més tard el màster de formació de professorat a la VIU). Un cop acabat el màster vaig marxar a Anglaterra a viure i quan vaig tornar vaig començar a treballar a l’ensenyament públic. Primer a l’institut de Vilablareix, després al de Ripoll i ara a l’Institut Jaume Vicens Vives on he tingut la sort de rebre també una tutoria.

Aquesta és tota la meva experiència personal, no és tan extensa com la d’alguns companys amb els que treballo però considero que no està malament. Poc a poc aniré treballant més i aprenent dia rere dia de tots els professionals que m’envolten als diversos instituts que em puguin tocar.