Missatge Carnestoltes

Avui tots els nens i les nenes han vingut amb corbata i ulleres com va dir ahir el Carnestoltes . Tots anaven molt bonics . Per demà tothom amb pijama i a la tarda la festa .
Dimecres dia 10 de febrer de l’ any MMXVI

Bona tarda , bona tarda nois i noies !! Us veig molt bé amb la corbata i les ulleres , esteu molt eixerits i eixerides.
I els mestres que no saben que h ha unes instruccions molt clares ?. Avui s’ havia de portar corbata i ulleres… bé que hi farem !
Bé , sembla que ha plogut una mica .A veure si demà plou una mica més i em puc escapar de la foguera . A veure si tinc sort !
Per demà m’ agradaria anar a la classe dels petits a veure com es porten. A veure si no són tant xerraires com aquests d’ aquesta classe que en alguns moments m’ atabalen .Sobretot un que no para i un de nou que ha vingut avui i que feia dies que no veia. Aquest és el Pau , oi ? Doncs a veure si callem una mica que ja estic una mica atabalat .
Bé , molt bé ,a veure per demà potser podríem anar amb el pijama de dormir i així ja no ens caldria vestir i podríem arribar més aviat a l’ escola . Recordeu també que cal portar una  sabata de cada mena, la corbata i les ulleres de sol….a veure si entre tots fem ploure . Jo pel cas ja tinc el paraigües .
I ara si no us fa res , què em podríeu portar a l’ altra classe?
Fins demà i que plogui .

CUBELLS, tercer dia de la setena setmana de l’ any 2016