Missatge Carnestoltes 1

Avui tothom ha vingut com el Carnestoltes va dir amb una sabata de cada mena . Tots anaven molt bonics . A la tarda ens ha deixat un nou missatge .

Dia 9 de febrer del 16è any després del primer mil•lenni

Bona tarda nois i noies ! Avui he observat que sembla que teniu un problema de peus ja que tothom coixeja on aneu amb una sabata de cada mena, que no us trobeu bé .
Bé, és broma, ja sé que és el missatge que us vaig donar allí . Aneu tots molt bonics.
A alguns ja els coneixia de l’ any passat : el Roger que sembla que està més treballador i tranquil , l’ Ainhoa que continua sense seure massa bé –espero que durant la setmana anem millorant…el Guifré , que sembla una mica més treballador i el Joel que continua treballant… però que potser a vegades xerra una mica..
I el Pau ‘ i l’ Oscar ? que se n’ ha fet ?…..I aquest altre element nou que no pare de xerrar…sembla una metralladora , em fot ben atabalat .L’ hauré d’ amonestar ben amonestat . A l’ altra classe veig que hi ha l’ Ainoa que continua treballadora com sempre , i la Fernanda ?, on és ? L’Hug que sembla una mica més tranquil. A veure si continuem així , home! I el Marc que un ocell m’ ha dit que a casa són un més…què ha passat ? I l’ Adrià que té una germaneta, oi ? I el Pere ? que se’n ha fet del Pere ?
I aquesta nena tant bonica ? No l’ havia vist mai . D’ on ha sortit ? I aquest tan petitó ? Que em pots dir com et dius ?

Bé he passat una bona nit però ja veig que avui fa un dia de vent . No hi ha manera que plogui..sembla que haurem d’ acomiadar els homes del temps…en el fons no serveixen per res .
Bé,,ja n’ hi ha prou de sermons . Per demà podríeu venir tots AMB CORBATA I ULLERES DE SOL, a veure si fem ploure d’ una vegada . Jo pel cas ja he portat paraigua . A veure si el puc fer servir . Fins demà !!