Tenim cada dia, a cada àpat, uns encarregats diferents de parar i desparar taula, netejar la taula i escombrar.
Ens asseiem tots al voltant de la taula, amb el tovalló ben a punt. Abans de començar a menjar hi ha uns encarregats de dir-nos BON PROFIT, hi ha maneres molt originals de dir-ho, cada dia ens sorprenem més.
Comencem el dia amb un bon esmorzar, cal agafar forces: el pa l’elaborem al forn, la mantega, les magdalenes les hem fet avui, la llet la munyim de les vaques,…
A l’hora de dinar podem assaborir tot el que s’han fet als Tallers de transformació d’aliments: pasta, el pa, la botifarra, la pizza, la crema,…
I encara que no us ho cregueu… també mengem les verdures: mongeta tendra, pèsols, ensaladilla, l’amanida, les pomes,…
En resum: EL MENJAR ÉS BONÍSSIM.
Mengem de tot, tot i que hi ha algunes magarrufes…

Feu molta patxoca amb aquesta taula. Ens feu delir molt menjant aquests productes frescos de i els que feu vosaltres mateixos.
Bon profit!
Hooola!Veig que tot va sobre rodes tot i que el posat davant el plat de verduretes no acabi de ser del tot rialler!!!!Em feu venir ganes de tornar a tenir la vostra edat i poder gaudir d’aquesta experiència tan guai!Ah! Aprofiteu-ho que això s’acaba!
Molt bon profit a tothom, quin goig de taula!!
Peró i la Gemma i la Cristina no surten amb pijama!!! ni al hort!! ni a la taula ¿ on sou ?
Una abraçada per tots
El menjar estava bastant bo però jo menjava poquet,ja que no havia àpat que no tenia verdura, jejeje.