Bully dance

Es tracta d’un video d’animació que presenta el conflicte d’assetjament i victimització.

La dansa dels abusos. Aquest títol , provocador i polivalent, explora la violència entre els joves i les pressions exercides per les persones perseguidores, que assetgen i agredeixen els seus companys.

L’anàlisi del comportament de les persones que discriminen, terroritzen o maltracten els companys, les pressions de grup contra els més dèbils i situacions similars que pertorben el funcionament dels grups són els objectius principals d’aquest títol.

De la cinta es desprèn que la persona maltractadora sol ser una persona maltractada que ha de solucionar els seus propis problemes.

http://www.xtec.es/cgi/digital?F=F&REGISTRE=7035

Enllaços d’interés per a mediació de conflictes:

http://xtec.cat/~jcruz/recursos/c_conflictes.htm

http://www.xtec.net/videoteca/series/showpeace/index.htm 

Tutorial Slideshare

Una eina que ha triumfat Slideshare. És un espai gratuït on els usuaris poden enviar presentacions de Powerpoint, OpenOffice i PDF’s que seran emmagatzemats en format Flash per ser visualitzades online. Ës una opció interessant per compartir presentacions. Admet arxius fins 20 Mb, sense transicions entre diapositives.

Una opció interessant de Slideshare es que crea un codi html que podem col·locar en una pàgina web o en un bloc. Això obre moltes possibilitats al professorat que vulgui publicar en la web les seves presentacions de classe.

Aquí va un tutorial amb un exemple:

Font de l’article: TICB7