Ja tenim conte guanyador del curs 16-17

LES SET CABRETES

Obra la porta. Una porta vella i de fusta malmesa, que es tanca quan la mare se’n va a comprar la disfressa per una broma que vol fer a les seves cabretes. I és ella qui torna disfressada de llop, quan el llop de veritat l’havia vist sortir de casa abans de marxar i, havia aprofitat per disfressar-se de mare cabra. És aleshores quan el llop de veritat vestit de cabra els hi havia dit que no sortissin fins que tornés, ja que s’estava pixant.

I, al tornar, la mare de veritat no podia ni entrar, ni fer la broma perquè les petites no es creien a la seva pròpia mare ja que anava disfressada. Tot seguit, força la porta i la trenca per poder salvar a les cabretes del possible atac del llop.

Però la cosa no li surt com vol, ja que la mare, la que entra forçant la porta, les posa dins un sac per protegir-les del llop i se’n va de la casa. I com que està cansada, s’adorm.

Ara bé, n’hi ha una que es queda a casa, per por del llop. I quan torna el llop disfressat de cabra i veu aquell desastre continua dissimulant i les crida. Seguidament el conte acaba igual que el normal amb un intercanvi de llop i mare.  

doc1

Gerard Felip

mediació 2016

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *