Curs 2013-14 (Reunions d’inici de curs)

Benvinguts i benvingudes al nou curs escolar: 2013-2014.

Us recordem que podeu consultar la nostra revista setmanal: ‘Serra Informa‘ gràcies a l’Ampa, que publica cada divendres a la seva web, el número corresponent.

Aquesta setmana, a més d’informacions sobre sortides i activitats, hi trobareu les dates de les diferents reunions d’inici de curs.

Us hi esperem!
tardorEstrenem la pàgina web de l’escola.

La comissió d’informàtica hem engegat el projecte de la Web de l’escola.

Us convidem a visualitzar-la!!!

Códigos QR / Qr CodesBENVINGUTS A LA WEB DEL SERRA!!!!!

 

https://sites.google.com/a/xtec.cat/escolaserradelobac/

Recordeu que la web és un projecte en construcció, i possiblement hi hauran mancances.

Disculpeu les molèsties.

Gràcies

 

 Col.laboració de l’Ampa (Festa de Sant Jordi)

Agrair de tot cor, la implicació de les famílies de l’AMPA de la nostra escola en les diferents activitats del dia de Sant Jordi.

Ens fa fer molta il.lusió que cada classe pogués triar un llibre de la vostra paradeta. Ja l’hem començat a llegir. Moltes gràcies.

PARADA DE LLIBRES

FESTA FINAL AMB LA NOSTRA MASCOTA

Va ser un dia entranyable per a tots i totes. Fins l’any vinent!Activitats de Sant Jordi (Actualitzat 7 de maig)

Hem realitzat moltes activitats durant la Setmana de Sant Jordi.

Aquí teniu un petit recull.

Ha estat una setmana molt motivadora i enriquidora per a tothom.

Lectura compartida 5è i P3 (NOU)

Lectura compartida P5 i 3r (NOU)

LECTURA COMPARTIDA (petits i grans)

REPRESENTACIÓ DE LA LLEGENDA DE SANT JORDIDanses de Sant Jordi (actualitzat a 25 d’abril)

La tarda de la Diada de Sant Jordi va ser d’allò més especial per a tothom: alumnes, famílies i mestres.

Com a cloenda de la celebració de la Setmana de Sant Jordi (enguany dedicada al món del còmic), els i les nostres alumnes van preparar amb molta entrega i il.lusió unes danses ben marxoses.

Agrair la dedicació a totes les tutores de cada classe; i en especial a l’especialista de Música d’Educació Infantil (Cristina Almoril) i a l’especialista de Música d’Educació Primària (Lou Cairó).

Per suposat, felicitar als dansaires (nens i nenes, mares i mestres), que ho van fer d’allò més bé!

FOTOS P3

FOTOS P4

FOTOS
P5

P5 (bis)

FOTOS MARES

FOTOS MESTRESFEM LA MONA A P-5

Els nens i nenes de P-5 hem fet i menjat una mona de Pasqua amb ous de xocolata. Ummmmmmmmmmm! Estava molt bona!Fem la Mona a P4

Els i les alumnes de P4 van fer de pastissers per un dia i van preparar unes mones ben curioses i gustoses. Van gaudir d’allò més.

Vam recordar el nom del pastís que es regala per aquestes dates de Pasqua. Van parlar dels ingredients que necessitem. Van insisitir en la necessitar de tenir les mans netes quan manipulem aliments. I després, vam seguir les instruccions (pas a pas), col.laborant tots. A més de les nsotres tutores, les Carmes, l’Alícia, també ens va donar un cop de mà…

I en acabar, vam menjar molt de gust la nostra MONA.

FOTOSDijous Gras i Carnaval a P5

Els nostres infants de P5 van celebrar el Dijous Gras, preparant un plat tradicional català: pà amb tomàquet amb oli i embotits dels bons. Moltes gràcies per la vostra col.laboració! 😉

El divendres de Carnaval, tots i totes anaven ben guapos i vam passar un dia molt especial amb els seus companys i mestres.

FOTOSDijous Gras i Carnaval a P4

Els i les alumnes de P4 van fer un pa amb tomàquet ben deliciós. Els va agradar fer de cuiners per un dia, tot col.laborant entre ells i les mestres. Moltes gràcies per la vostra col.laboració!

El divendres de Carnaval els nostres infants anaven tots i totes ben guapos i guapes!

FOTOSDijous Gras i Carnaval a P3

Els més menuts de la nostra escola vam celebrar la Festa Tradicional catalana anomenada Dijous Gras, tot preparant un bon pà amb tomàquet amb embotits. Vam gaudir fent de ‘cuiners’ per un dia i compartint tan deliciós esmorzar. Moltes gràcies per la vostra col.laboració.

El divendres de Carnaval, tots els nostres infants anaven d’allò més guapos i guapes. Ens ho vam passar booooomba!!! 🙂

Fotos dels més menutsCelebrem Carnestoltes

El passat divendres ca ser un dia ben especial a la nostra escola. Pel matí, vam riure i ballar amb un grup d’animació molt marxós. I a la tarda, vam gaudir d’un berenar deliciós: xocolata desfeta i melindros, per part de l’AMPA. Moltes gràcies i fins a l’any vinent!

FOTOSSetmana Cultural: L’aigua

Aquest curs, la setmana cultural ha tingut com a eix central l’aigua. S’han realitzat activitats molt diverses (contes, tallers, activitats en grup, activitats amb les classes-amigues, …) que ens han ajudat a adonar-nos de la importància de tenir cura de l’aigua.

FOTOSEl patge Xiu-Xiu visita P5

Com cada any, vam rebre la visita del Patge Xiu Xiu a la nostra escola. Va dedicar unes boniques paraules als nostres infants, transmetent l’alegria i la il.lusió d’aquestes dates. Moltes gràcies per la teva visita i fins l’any vinent!Concert de Nadales (Infantil)Celebració de la Castanyada (Infantil)Setmana Cultural (Projecte de l’aigua)La Blancaneus i els set nans. P5DIADA DE LA DANSA

Durant dos cursos en Joan Serra ens ha ensenyat als i les alumnes, els i les mestres i a les famílies que la dansa és una de les millors maneres d’expressar les nostres emocions a través del nostre cos. Aquí teniu un recull de fotografies de la diada que vam fer al pati de l’escola. Moltes gràcies Joan Serra!!Setmana Cultural: ‘La Poesia’COLONIES A CAMBRILS P-5

Les panteres i els cocodrils hem anat a la casa de colònies La Marinada de Cambrils ens ho hem passat d’allò més bé jugant, convivint i fent activitats tots plegats. Aqui teniu les fotografies:

A DINAR!

ANEM EN VAIXELL

JUGUEM AL PATI DE LA CASA

A SOPAR!

A DORMIR!

FEM DE PIRATES I BUSQUEM UN TRESOR A LA PLATJA

OBSERVEM I TOQUEM ANIMALS MARINS