EL DIA A DIA DE LA SEPR

Cada dia anirem revisant les enquestes que ens aneu enviant gràcies als Qr i us anirem informant de les conclusions que anem observant.

26 – novembre – 2014

LA MEVA NEVERA.

  • Les edats dels enquestats es mouen entre els 9 i els 55 anys, encara que un ens ha dit que tenia una colla d’anys.
  • El 92,31% els preocupa molt malbaratar aliments.
  • La carn, el peix i els iogurts son els aliments que preocupen més en quan a la data de caducitat.
  • Després de revisar les neveres dels enquestats, els làctics, els ous i les fruites i verdures, són els aliments que creuen que han de consumir més aviat.
  • Les dates de caducitat més pròximes, del productes,  són dins del mateix mes de novembre, encara que hi ha algun producte que caduca el 15/06/15 i el 24/06/15, tenen llarga caducitat.
  • Algunes idees que tenen per consumir ràpidament aquests aliments són:  fer melmelada, fer pomes al forn, llesqueta de pebrot, tonyina i formatge, pastís de formatge o formatge fresc amb melmelada de maduixa, fer crema de verdures amb lactics.
  • El 58,82% no tenen aliments caducats a la nevera, però el 48,18% si que en tenen algun.

    25 – novembre – 2014

    JUNTS, MALBARATAMENT ZERO!!!

  • El 100% de les persones que han contestat l’enquesta sobre el malbaratament alimentari opinen que és important treballar-lo des de l’escola.
  • La majoria dels enquestats consideren que el més important per a no malbaratar aliments és: Comprovar el rebost i la nevera i planificar els àpats.
  • Compartim una de les idees que ens han arribat per aprofitar el pa sobrer:

Aprofitar el pa que sobra

Acció: el torres i pots fer sopa torrada

Ingredients: pa torrat, caldo de pollastre i una mica de sal.

Passos a seguir:

  1. Guardar els trossos de pa que sobren
  2. Quan en tens una mica el torres
  3. Fas la sopa, agafant el pa torrat, el caldo de pollastre i una mica de sal
  4. Es fa bullir una mica
  5. Passes la batedora
  6. El fas bullir una mica més
  7.   I ja te’l pots menjar

Demà continuem compartint!

 

One thought on “EL DIA A DIA DE LA SEPR

  1. Pingback: EL DIA A DIA DE LA SEPR | Escoles Verdes – Escola Segimon Comas (curs 2014-2015)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *