<

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Bon estiu, biblioteca!

Fins el 13-14!!!!

L’ escola ja s’ha acabat, un altre curs  ha passat  i tots vosaltres ja feu un pam més. Que bé!!! A casa us hauran de comprar sandàlies, banyadors, pantalons, samarretes, protectors solars, barrets, jaquetes i un munt de coses més.

Durant el curs hem fet un piló de coses: llegir en veu alta, concursos, dibuixos, llegir en veu baixa, pensar amb la mascota, llibres amunt i avall, fer escrits, consultar enllaços, mirar fotos, fer descobertes, escrits al bloc, llegir amb els pares, llegir als germans petits, llegir alguna cosa que no ens venia de gust…

Tanquem avui, últim dia de juny. Demà primer de juliol, 100 anys de la Joana Raspall. Com ho vam festejar, quin piló de poemes i quin pastís!!!Des d’aquí una felicitació ben gran!!!

Ara, ens han arribat les vacances!

Prepararem pel pròxim curs una pila d’activitats engrescadores que a més de fer-nos crèixer un altre pam ens facin crèixer en intel·ligència, en maduresa, en estimació, en….

Us deixo aquí amb unes quantes imatges en record d’aquest curs i uns versos de Joana Raspall

Bones vacances a tots: pares, mares, nens, nenes, mestres, educadors, monitors de menjador,àvis, tiets, germans que ja no són a l’escola, germans petits, parents de lluny!!!

Bon estiu, biblioteca!

Cada llibre té un secret
disfressat de blanc i negre;
tot allò que et diu a tu
un altre no ho pot entendre.
Joana Raspall

 

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CONTES AMB GUST DE MAR

 

AQUESTA SETMANA ELS CONTES QUE HEM EXPLICAT HAN PASSAT AL COSTAT DEL MAR.

* HAS PESCAT MAI UNA SIRENA?

TOTS SABEM QUE LES SIRENES TENEN EL COS D’UNA NOIA AMB CABELLS LLARGS I CUA DE PEIX.
LES SIRENES PODEN SORTIR DE L’AIGUA PERÒ, EL QUE SEGURAMENT NO SABEU, ÉS QUE SEMPRE PORTEN UN OBJECTE DEL FONS DEL MAR, SI PERDEN L’OBJECTE MAI MÉS PODRAN TORNAR A CASA, AL FONS DEL MAR.

LA FREYA ERA UNA SIRENA QUE ES VA FER AMIGA DE L’ELISA, CADA DIA ES TROBAVEN A LA PLATJA, PER CANTAR, JUGAR I BALLAR, PERÒ UN BON DIA… LA FREYA NO VA PODER TORNAR A CASA: HAVIA PERDUT EL SEU MIRALLET DE CORALL.

* EL PESCADOR I LA SEVA DONA.

AL MÓN HI HA MOLTS PESCADORS, PERÒ SEGUR QUE CAP HA PESCAT UN PEIX TAN GROS COM EL DEL NOSTRE CONTE, UN PEIX MÀGIC QUE ÉS UN PRÍNCEP ENCANTAT.
EL PESCADOR EL DEIXA ANAR, PERÒ ELS PROBLEMES COMENCEN QUAN LA SEVA DONA LI VA DEMANANT DESITJOS I EL PEIX ELS HI VA CONCEDINT.

FINS HI TOT HEM DIBUIXAT EL CONTE QUE MÉS ENS HA AGRADAT:

Publicat dins de General | 1 comentari