QUÈ FEM?

Un dels objectius és el potenciar l’empoderamemt de la població. En aquest sentit el que pretenem és intentar capacitar i donar eines a la població per ser més autònoma en les seves responsabibilitats, drets, obligacions.

El Sector Est té una llarga tradició de treball en xarxa. Des del 1997 s’hi està duent a terme un Pla de Desenvolupament Comunitari anomenat Integrant Accions i que ha esdevingut un pla de plans.

 

Amb la implementació dels Plans Educatius d’entorn del Departament d’ensenyament el curs 2004 – 2005, i amb la conseqüent adjudicació d’un PEE al Sector Est, tots els agents implicats al territori treballen per establir una línia d’intervenció conjunta.

 

Des d’aquell moment el Pla de desenvolupament comunitari Integrant Accions acull el Pla Educatiu d’Entorn Sector Est. Aquest ha estat i és un treball important d’encaix entre Plans, que defineix l’estil de treball en xarxa del territori

Integrant Accions / PEE Sector Est és una plataforma de treball integral formada per administracions, institucions i associacions que sota els principis de partenariat, coordina el conjunt d’actuacions, plans sectorials i programes que es desenvolupen en el sector per tal de contribuir a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

 

ÀMBITS D’INTERVENCIÓ

 

Les actuacions del Pla es desenvolupen en 4 grans àmbits d’actuació: escolar, comunitari, estratègic-metodològic, i de suport a la gestió. I alhora s’estableixen mecanismes de coordinació/comunicació per garantir la transversalitat de les accions, i la coherència en la intervenció.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *