PARLAMENT DE CATALUNYA

parlament maria parlament2 parlament 1 parlament bla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dos dies abans de Sant Jordi, els alumnes de cicle superior vam tenir la oportunitat de visitar el Parlament de Catalunya. A les onze del matí començava la visita guiada. Vam descobrir la història que s’amaga darrere les columnes de pedra, els bancs de fusta, les escales cobertes de catifes i les butaques de vellut. Vam caminar per tots els racons. Finalment vam tenir la oportunitat de llegir diferents textos, envoltats d’alumnes d’altres escoles, de càmeres i de personalitats polítiques del nostre país.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>