La sortida al castell de Montjuïc

La sortida al castell de Montjuïc

El dilluns 14 de març 5è i 6è vam anar al castell de Montjuïc quan van entrar entrar i ens van explicar algunes coses desprès hem anat al lloc on hi havia aigua. Quan ho vam veure tot ens van explicar que faríem una activitat per alguns llocs del castell i ens van donar un full amb 4 pistes cada una era en un lloc. La primera va ser en una sala que hi havia una maqueta de tot el castell i teníem que avinar alguns noms de les parts del castell i la resposta era una lletra que sortia en totes les paraules era la T. Desprès ens van portar a més llocs per avinar la pista 2 3 i 4. Desprès van avinar totes les pistes i van entrar com a un parc d’atraccions que tenia cartells amb informació i tenia una cosa que donava la impressió de un mirall però no hi havia res, ho podies travessar. Desprès vam pujar a la terrassa de dalt vam veure les vistes i es veia: HOTEL VELA, LA PLATJA, EL PORT AMB VAIXELLS i més coses. Ens vam reunir amb els de 5é i vam baixar a un pont que tenia coses per escalar i vam dinar vam jugar i desprès em caminat fins a PLAZA ESPANYA i desprès em baixat fins a UNIVERSITAT i vam agafar el metro fins SANT MARTI. Aquesta es la nostra sortida

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *