Reunió de convivència

En la reunió van venir tots els cursos d’infantil i primaria, vam estar parlant de les preguntes de convivència. Vam parlar de que en alguns cursos hi havien conflictes com del futbol i de les baralles. També vam parlar de que la majoria dels alumnes li agradaven fer projecte i també que deien que els projectes eren una miqueta difícils. A la majoria dels cursos li agradaven llegir i fer fitxes. La majoria venien contents, altres venien trists i pocs venien cansats. Alguns nens s’avorrien en classe i la Rebeca ens va dir que tots els dies hem de posar música relaxant (obligatòriament).

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *