Sant Jordi

Sant Jordi a l’escola

El 23 d’Abril la classe de sisè va celebrar un Sant Jordi molt diferent. Van elaborar una faula de Sant Jordi, però no era la faula que tots coneixem, agafaven el conte original i el canviaven, fent que la història fos única i diferent en cada cas. Van fer moltes històries molt divertides. Primer creaven les històries i els personatges, després es vestien imitant els personatges i finalment van gravar les històries amb les tauletes que hi ha a l’escola. Ens ho vam passar molt bé perquè vam riure molt i vam passar un bon Sant Jordi.


Aquí hi ha un dels molts vídeos que se’n van gravar:

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *