Sortida al teatre nacional de Catalunya

El febrer dia 5, els alumnes de 5è vam anar al Teatre nacional de Catalunya (TNC) que està a Glòries. Vam veure el teatre «Kàtia» que anava d’una nena que necessitava una fotografia pel seu cole. Ho va demanar a la seva mare i la seva mare va dir que se n’havia d’anar a Rússia. Van anar a l’orfanat i van trobar-ho. I al final la nena va portar les seves fotos al col·legi. A l’acabar de veure el teatre, els nens i les nenes de 5è vam anar a jugar a un parc que hi havia aprop. Després vam anar al costat d’un altre parc a dinar. Vam jugar molt contents i sobretot en una estructura circular que dóna voltes. A les 15:00 vam anar a un altre parc on hi havien circuits de parkour. A les 15:45 vam marxar de Glòries i a les 16:30 vam tornar al cole. Si voleu passar aquesta experiència, demaneu als vostres pares que us hi portin!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *