Els primers projectes de cinquè

Hola, som el S. i la C. i som alumnes de l’escola Sant Rafael.

Aquestes tardes de projecte hem après moltes coses. Entre elles està la de que des del moment en que et presenten el projecte has d’aprofitar mot el temps que puguis, perquè si no ho fas després no tens temps d’acabar-lo. Una altra cosa que hem après és a treballar en grup, perquè sinó no sortirà una projecte ben fet. També estem aprenent a respectar les opinions dels companys.

Aquest trimestre  de moment, hem fet dos projectes, un de fer un telenotícies amb la professora Sandra i un altre de fer una maqueta amb rius i muntanyes de Catalunya amb la nostra professora Maria Jesús.

Ens ho hem passat molt bé i hem après moltes coses.

S. i C.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *