EXCURSIÓ AL MUSEO DEL FERROCARIL DE CATALUNYA

El 15 de febrer ,els alumnes de 5é i 6é van anar d’excursió al museu del ferrocarril de Catalunya. El museu es situa a Vilanova i la Geltrú, per anar fins allà vam agafar la línia groga fins a la Barceloneta després vam agafar el tren fins al museu. Vam veure un vídeo on explicava la història dels ferrocarrils, els de vapor…també la primera línia de tren que va ser de Mataró a Barcelona en resum un munt de coses.

Abans de veure el vídeo vam tafanejar una mica el museu.

Després vam fer una activitat on et donaven preguntes i tu amb el panells d’informació que posava al costat dels ferrocarrils havies de respondre les preguntes, aquesta activitat va ser xula. Després quan vam acabar l’activitat ens vam posar a jugar i a explorar els ferrocarrils per dins.

A mi em va agradar el museu jo recomano anar.

 

B.G.C (sisè)

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *