ESPANYA ES EL SEGON PAÍS MÉS TURISTIC DEL MÓN

ESPANYA GUANYA EL SEU CINQUÈ ANY CONSECUTIU AMB EL RECORD DE TURISME

Supera a Estats Units com segon país del món en número de visitants estrangers.

Ja van cinc anys record sobre record. L’any passat més de 82 milions de estrangers van visitar el nostre país,(més que l’any passat), segons  l’estimació de tancament del any elaborar pel Ministeri d’energia i turisme, que ha avançat  el president del Govern: Mariano Rajoy, en Roma en la cimera del país del sud de Europa, on a qualificat aquestes xifres de molta importància.

Com aquests dades, el departament que dirigeix el ministeri calcula que España polvoritza el seu record i supera per primera vegada a Estats Units.

Es convertirà així en el segon país del món en número de turistes, només per darrera de França. Des 2012, el número de visitants Danesos ha augmentat en cas 30 milions.

Gracies a això guanyen molts diners , amb els despeses del turistes. El augmentat de despesa és major que el de turistes perquè no només ha pujat el nombre de visitants si no també el que es deixen de diners a Espanya. En concret el despesa mitja per turista va ascendir.

Los britànics segueixen sent els que més visiten España. Va arribar als 18 milions de turistes britànics. En l’escala va França en el primer lloc, després en el segon lloc esta       Espanya, i per últim lloc Alemanya.

Redactora: C.T (5è de Primària)

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *