SORTIDA DE TARDOR AL SOT DE L’INFERN

Aquest dimarts les Bruixes de la Tardor ens han acompanyat a la muntanya i ens han explicat les tradicions del 31 d’octubre.

Hem connectat amb els elements de la naturalesa, hem descobert olors de tardor i ballat al ritme de Marrameu torra castanyes.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Dona, un passeig per la història!

La classe de cinquè està treballant un projecte sobre la història, i qui ha estat el paper de la dona. En aquest projecta als nens i nenes aprendran les característics de les diferents etapes de la història. De moment ja han treballat la prehistòria i dues de les grans civilitzacions de l’edat antiga: Mesopotàmia i Egipte.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Projecte fongs

Els alumnes de sisè han fet unes exposicions del projecte dels fongs, que es tracte de veure com canvia un aliment en un mes.

Hem après moltes coses en aquest projecte, ha sigut molt entrentingut!

Aqui us deixem algunes imatges:

A.W.    B.R.R.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Festa Castaloween

Castaloween

Hola som la Comissió de Premsa de l’etapa de grans.

El passat divendres dia 28 d’octubre vam celebrar la castanyada i Halloween a l’escola.

Al matí vam juntar-nos tots als alumnes de primària i vam fer panellets.

Per la tarda vam passar pel túnel de terror que havien preparat els i les alumnes de sisè. Quan vam acabar de fer tot, els alumnes de sisè van organitzar un concurs de disfresses.

I.R.I

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Comissió de festes

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Disciplines artístiques

Hola!

Som la comissió de premsa de l’etapa de grans.

Us volem explicar que el projecte d’escola d’aquest any són les disciplines artístiques. A principi de curs vam fer una gimcana a la tarda per endevinar quina disciplina érem cada curs. Vam trobar uns sobres amb pel pati i vam muntar uns puzles amb la nostra disciplina.

Vam descobrir que eren:

  • Infantil 1:Literatura

  • Infantil 2:Pintura

  • Primer:Escultura

  • Segon:Musica

  • Tercer:Arquitectura

  • Quart:Dansa

  • Cinquè:Cinema

  • Sisè:Fotografia

Durant el curs farem activitats relacionades amb la nostra disciplina.

Us deixem alguna fotografia.

Salutacions

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Projecte: I si ho expliquem amb titelles?

Aquest mes de juny, els infants de la classe de Petra (4t), han estat treballant en un projecte força complex: HAN HAGUT DE CREAR, MUNTAR I REPRESENTAR UN CONTE DE TITELLES per als grups d’Educació Infantil, i l’Etapa de Mitjans  (1r, 2n i 3r), de l’escola. 

Aquí mostrem algunes de les taques que han hagut de fer:

 

Ha estat tot una experiència! Tant pels infants de 4t com, pensem, per la resta de grups de l’escola  😛 . Aquí teniu una petita mostra de les titelles elaborades, i d’un moment de representació.

   

 

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

La sortida al castell de Montjuïc

La sortida al castell de Montjuïc

El dilluns 14 de març 5è i 6è vam anar al castell de Montjuïc quan van entrar entrar i ens van explicar algunes coses desprès hem anat al lloc on hi havia aigua. Quan ho vam veure tot ens van explicar que faríem una activitat per alguns llocs del castell i ens van donar un full amb 4 pistes cada una era en un lloc. La primera va ser en una sala que hi havia una maqueta de tot el castell i teníem que avinar alguns noms de les parts del castell i la resposta era una lletra que sortia en totes les paraules era la T. Desprès ens van portar a més llocs per avinar la pista 2 3 i 4. Desprès van avinar totes les pistes i van entrar com a un parc d’atraccions que tenia cartells amb informació i tenia una cosa que donava la impressió de un mirall però no hi havia res, ho podies travessar. Desprès vam pujar a la terrassa de dalt vam veure les vistes i es veia: HOTEL VELA, LA PLATJA, EL PORT AMB VAIXELLS i més coses. Ens vam reunir amb els de 5é i vam baixar a un pont que tenia coses per escalar i vam dinar vam jugar i desprès em caminat fins a PLAZA ESPANYA i desprès em baixat fins a UNIVERSITAT i vam agafar el metro fins SANT MARTI. Aquesta es la nostra sortida

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SORTIDA AL COSMOCAIXA!

El divendres 11 de març del 2022, els nens i nenes de 3r i 4t, van fer una sortida al Cosmocaixa!

Van veure objectes de ciència, els fòssils dels dinosaures, com es van crear els rèptils, amfibis, mamífers i les aus, i també com es van crear els dinosaures.

Va ser molt divertit perquè vam aprendre molta informació de la naturalesa i els dinosaures.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Reunió de convivència

En la reunió van venir tots els cursos d’infantil i primaria, vam estar parlant de les preguntes de convivència. Vam parlar de que en alguns cursos hi havien conflictes com del futbol i de les baralles. També vam parlar de que la majoria dels alumnes li agradaven fer projecte i també que deien que els projectes eren una miqueta difícils. A la majoria dels cursos li agradaven llegir i fer fitxes. La majoria venien contents, altres venien trists i pocs venien cansats. Alguns nens s’avorrien en classe i la Rebeca ens va dir que tots els dies hem de posar música relaxant (obligatòriament).

Publicat dins de General | Deixa un comentari