Projecte de cuina: aprenem tot jugant.

Els nens i nenes de 1r i 3r, que fan el projecte de llarga durada de cuina, han gaudit d’una tarda de jocs al pati.

Com que en el pati estem a l’aire lliure i ens podem barrejar, sempre i quan portem mascareta, hem pogut formar grups barrejats de nens i nenes de 1r i 3r. Cada un dels grups han fet tres jocs (passar-nos la pilota sense que caigui, el joc de les cadires amb música i el joc del mocador), amb els que s’han divertit i gaudit molt, al finalitzar cada un dels jocs han realitzat una activitat per a conèixer vocabulari relacionat amb el món de la cuina. Tots els components dels diferents grups han treballat en equip, cooperant uns amb els altres.

Així doncs, tots els grups han finalitzat les activitats estupendament!!!


                  

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *