Treballem les descripcions amb els Projectes!

Una de les parts que inclouen els projectes en els quals estem treballant a 3r, inclou descriure a un personatge i una ubicació.

Per aprendre a fer-ho, hem utilitzat diferents recursos: Hem hagut de relacionar les imatges dels i les mestres amb la seva descripció (d’aquesta manera també incidim en la lectura); hem hagut de crear un paisatge on portaríem el nostre extraterrestre de classe, Manolo²; hem relacionat diferents adjectius amb fotografies que teníem a la pissarra… Tot això ho hem fet per parelles, en grups fent un concurs… Aquí en teniu un petit recull de fotografies!

ENS AGRADA MOLT APRENDRE AIXÍ!

Nens i nenes de 3r de Primària  😛

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *