PADRINS LECTORS

Tercera setmana de padrins lectors per compartir activitats de lectura i escriptura  a través de jocs, cartes, pissarra digital, textos, etc!

Publicat dins de E. Infantil | Deixa un comentari

PADRINS LECTORS P5-5è

Aquesta setmana hem fet la segona sessió de padrins lectors on els/les alumnes de p5 han escollit al seu padrí/na i els/les alumnes de cinquè han triat al seu/va fillol/a i han signat els respectius contractes!

Publicat dins de E. Infantil | Deixa un comentari

LLIURE CIRCULACIÓ AMB PARES

 

Moltes gràcies a totes les famílies que ens heu acompanyat fins ara a les estones de lliure circulació, fent activitats i compartint moments amb els infants.

A les que encara no heu pogut venir us animem a que ho feu! Us ho passareu d’allò més bé i tornareu a ser nens i nenes!

Publicat dins de E. Infantil, General | Deixa un comentari

PADRINS LECTORS

Els alumnes de p5 i de 5è hem començat els “Padrins lectors”. Ahir ens vam ajuntar tots per parlar sobre què farem ens aquestes sessions i per coneix-se’ns una mica més amb jocs, preguntes, llegint junts, explicant coses nostres… va ser d’allò més divertit!!

A la propera sessió cadascú escollirà el seu padrí lector i començarem a fer encara més coses! Quines ganes de que arribi el proper dia! Us deixem una mostra de com ens ho vam passar tots plegats!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El número 1

Durant aquests dies, a P3, hem començat a treballar el número 1.

L’hem resseguit amb els peus, hem fet números 1 de plastilina, l’hem traçat a la sorra i resseguit a la pissarra. A més, tenim diferents racons per treballar-lo: a un hem de posar pedretes de colors damunt del número 1, a un altre hem de buscar les cartes que tenen escrit aquest número i per finalitzar, tenim un altre per escriure’l a una pissarra vileda amb rotuladors.

Fins aviat! La classe de P3

Publicat dins de General | Deixa un comentari

COMENCEM EL SEGON TRIMESTRE!!

El segon trimestre ha començat i ja tenim la primera setmana superada on hem treballat diferents racons: confegir paraules i noms amb lletres, fer un dibuix amb les diferents formes geomètriques, esbrinar el nom dels nombres a la pissarra digital i pesar objectes amb la balança; entre d’altres racons i treballs.

Ens han agradat molt i estem desitjant repetir-los!

Publicat dins de E. Infantil | Deixa un comentari

El traç vertical a P3

Aquesta setmana hem realitzat un mural conjunt treballant el traç vertical. Primer ho vam fer pintant a l’aire, amb el dit i pintura imaginària, després vam pintar amb ceres el mural i per acabar amb pintura.
Per ser la primera vegada ens ha quedat força bé, oi?

Fins aviat famílies!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Ens netegem les dents

Aquest matí ha vingut una mama a fer-nos una activitat molt xula sobre les dents i la importància de raspallar-les cada dia!

Ens ha explicat què passava si no ens netejàvem les dents i com havíem de fer-ho. Ha sigut molt divertit raspallar el Tomàs, un drac que ens ha deixat a la classe durant uns dies per practicar-ho! També ens ha regalat un petit estoig amb un raspall i un rellotge de sorra per saber quanta estona hem d’estar rentant-nos les dents!!Per acabar ens ha deixat dibuixos per a pintar-los.

Ha sigut un matí diferent i súper divertit. Moltes gràcies per voler passar una estona amb nosaltres!!

Fins la propera,

Les nenes i els nens de P3 i la Cristina.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Mandarines i més mandarines…

Avui les nenes i els nens de P3 hem estat experimentant amb les mandarines.

Les hem olorat, les hem pelat, ens hem menjat uns trossets i fins i tot, hem fet suc xafant-les amb una mà de morter!

Mentre feiem l’activitat junts, anàvem resolent algunes hipòtesis:

-Olorarien més les mandarines un cop pelades?

-Com podríem fer suc?

Mireu que bé ens ho hem passat!!

Un petó famílies 🙂

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Dia a dia…

Avui us volem ensenyar una mica les diferents activitats que realitzem al llarg del dia pel matí…

Cada alumne va realitzant de manera autònoma els diferents racons que es proposen i en acabar s’ha d’apuntar a les graelles que hi han penjades a l’aula.

De racons n’hi ha de diferents àmbits: matemàtic, llengua, motriu, artístic, digital… i amb tots aprenen alhora que s’ho passen bé i s’entretenen!

Publicat dins de E. Infantil | Deixa un comentari